Elszaporodtak környezetében a rovarok vagy a rágcsálók? Hívjon most vagy küldje el telefonszámát és mi azonnal visszahívjuk!
Telefonszám: 06-70/70-22-409 | E-mail: eurokartevoirtas@gmail.com

  A küldéssel elfogadja, hogy visszahívjuk (Adatkezelés)

  Amit a hangyákról érdemes tudni

  Kis termetű, hártyás szárnyú rovarok, testhosszuk gyakran csak 1-2 mm. Potrohuk a torral nyélen át 1-2 bütyökkel ízesül. Fullánkja csak kevés fajnak van. Társas életűek, kisebb-nagyobb családokban, “államokban”, bolyokban élnek. A hímek és a nőstények szárnyasok, a dolgozók és a katonák tökéletlen ivarszerű nőstények, mindig szárnytalanok, fullánkjuk, vagy hangyasavat termelő mirigyük van.

  Környezetünkben, élelmiszertároló helyiségekben és azok környékén négy fő fajjal találkozhatunk: Fáraóhangya, Argentin hangya, Üvegházi hangya, Fekete kerti hangya (lásd a képeket)

  Elérhetőségeink

  • Telefonszám: 06-70/70-22-409
  • E-mail: eurokartevoirtas@gmail.com
  • Kirendeltség: Budapest, Pest megye
  • EEKH azonosító: 228621
  Ajánlatkérés

  Miért fontos a hangyák ellen a védekezés és miért fontos az irtásuk?

  A hangyák könnyen eljutnak a konyhába és az élelmiszert előállító helyekre, ezért megvan annak a kockázata, hogy megfertőzik az élelmiszert. De ha a kórházakról beszélünk itt számos fertőző organizmus van jelen, amiket a fertőzött felületeken és használt kötszereken mászkáló hangyák átvihetnek a betegekre. A fertőzött termék értékesítésének vagy felszolgálásának megakadályozása érdekében azokat az élelmiszereket, amelyekben hangyák találhatók, ki kell dobni. A hangyák jelenléte a csomagolóanyagokban szintén eladhatatlanná teszi a terméket.

  A legtöbb élemiszeripari alkalmazott olyan élemiszerekkel bánik, amelyek igen vonzóak a hangyák számára. A közegészségügyi hatóságok feljelentései, a leállított gyártás és a termékvisszahívások által keltett káros reklám a vállalat jó hírnevének csökkenéséhez és pénzügyi veszteségekhez vezetnek. Az üzem esteleges bezárása pedig munkahelyek elvesztését eredményezheti. Ennek elkerülése érdekében forduljon hozzánk!

  Ágyi poloskairtás ajándék hidegködképzéssel

  Most 4000 Ft-ot takaríthat meg!
  06-70/70-22-409

  Ezt kérem
  Elolvasom

  A hangyák kiirtásának módszerei

  Kémiai módszer

  1. Porozás: A két fázisú hangya irtás második része ez a módszer. Hatástartóssága akár 2 hónap is lehet. Tapasztalataink alapján nem ez a leghatásosabb mód, tehát nem ajánljuk.

  2. Mérgezett csalétek: Ha a mérgezett csalétek jó minőségű és frissen legyártott a