Elszaporodtak környezetében a rovarok vagy a rágcsálók? Hívjon most vagy küldje el telefonszámát és mi azonnal visszahívjuk!
Telefonszám: 06-70/70-22-409 | E-mail: eurokartevoirtas@gmail.com

  A küldéssel elfogadja, hogy visszahívjuk (Adatkezelés)

  Amit érdemes tudni a darazsakról

  Közel kétszázra tehető a darázsfajok száma Magyarországon. A legnagyobb mennyiség azonban lódarázsból, kecskedarázsból és német darázsból van.

  Hosszúságuk általában 15-20 mm, de a legnagyobb példányok hossza elérheti az 50 mm-t is. Testük színe sárga és fekete, a lódarázsé azonban barna. Testüket rövid szőr fedi, ez azonban szabad szemmel nem is látható. Fullánkjuk és mérgük is van. Rokonai a hangyáknak, de még közelebbi rokonai a méheknek. Fészkeiket bárhol megtalálhatjuk, de nagyon kedvelik a víz közelében elterülő helyeket. Megbújhatnak fában, földben és épületekben is.

  Elérhetőségeink

  • Telefonszám: 06-70/70-22-409
  • E-mail: eurokartevoirtas@gmail.com
  • Kirendeltség: Budapest, Pest megye
  • EEKH azonosító: 228621
  Ajánlatkérés

  A kolóniában a királynővel együtt több ezer dolgozó éli mindennapjait. Napközben életük mozgalmas, azonban szürkületben visszatérnek a fészekbe és itt töltik az éjszakát. Fészkük megpiszkálásával, bolygatásával csak rontunk saját helyzetünkön és veszélyeztetjük szeretteink életét.

  Ilyenkor mindig agresszívak lesznek és támadnak. Mindig kérjük darázsirtó szakember segítségét!

  A tél elteltével a királynő felkel és elkezdi építeni a fészket, felneveli az első dolgozókat. Ezután már a dolgozók veszik át a feladatokat. Ők gondozzák az utódokat, építik a fészket és táplálékot szereznek.

  A fészek a legkisebb mérettől a legnagyobbig bármekkora lehet és több ezren tartózkodhatnak benne. A fészkek sejtekből állnak és a sejtekben peték vannak. A lárvák egy- másfél hónap alatt válnak dolgozókká. Ez általában a nyár elejét jelenti.

  Ágyi poloskairtás ajándék hidegködképzéssel

  Most 4000 Ft-ot takaríthat meg!
  06-70/70-22-409

  Ezt kérem
  Elolvasom

  Darázsirtás

  A darázscsípés veszélyei

  A darazsak fullánkjukon keresztül juttatják el mérgüket kiszemelt áldozatukba. Az áldozat lehet akár gyermekünk, kedvenc háziállatunk vagy akár saját magunk is. A méreg duzzanatot, gyulladást okoz. Van, akinél allergiás tünetek jelentkeznek, hiszen mindenki máshogy reagál a szúrásra.

  Allergiás tünetnél rögtön forduljunk orvoshoz, hogy biztosítani tudják a megfelelő ellátást. A legveszélyesebb a nyaki vagy a szemen történő szúrás. Több szúrás esetén mindenképp vizsgáltassuk ki magunkat!

  A darázs egészségügyi kártevőnek minősül, ezért kiirtása rettentően fontos.

  Védekezés a darazsak ellen

  Darázsirtásnál a védekezés permetezéssel és a fészkek felszámolásával történik. Az irtószer kiűző és taglózó szer egyben. Az irtás során a darazsak és a fészkek legnagyobb része elpusztul a taglózó szer miatt. Majd a kiűző szer segítségével elérjük, hogy az éppen nem a fészekben tartózkodó egyedek is elpusztuljanak. A szer biztosítja azt, hogy ebben az idényben ne is térjenek vissza.

  Kiszállásunk rugalmas, akár esti időpontban vagy hétvégén is rendelkezésükre állunk. A darázsirtás biztonságos, az irtás ideje alatt csak a szakemberünk tartózkodik a helyszínen a megfelelő védőöltözetben.

  Darázsirtás árak