Elszaporodtak környezetében a rovarok vagy a rágcsálók? Hívjon most vagy küldje el telefonszámát és mi azonnal visszahívjuk!
Telefonszám: 06-70/70-22-409 | E-mail: eurokartevoirtas@gmail.com

  A küldéssel elfogadja, hogy visszahívjuk (Adatkezelés)

  Rágcsálóirtás Szolgáltatásaink

  Elérhetőségeink

  • Telefonszám: 06-70/70-22-409
  • E-mail: eurokartevoirtas@gmail.com
  • Kirendeltség: Budapest, Pest megye
  • EEKH azonosító: 228621
  Ajánlatkérés

  Rágcsálóirtás Budapesten és környékén

  A rágcsálók kiirtása rettentően fontos, ugyanis bizonyított tény, hogy a több százezer ember megbetegedését majd halálát okozó járványok kialakulásában nagy szerepet játszottak. Ezek a különböző kórokozók (vírusok, baktériumok) által okozott járványok állatokra és emberekre is egyaránt veszélyesek lehetek. A rágcsálók szemétben, hulladékban, csatornában és szennyezett terepen mászkálnak, szőrükre rátapadnak a kórokozók és ezzel az élőlényeken kívül az élelmiszert is károsítják. Jelentős kárt okozhatnak a tartós élelmiszerekben (liszt, kenyér, cukor) és a terményekben (gabona, magvak, burgonya). Kiirtásuk még túlszaporodásuk előtt fontos, ezután ugyanis rettentően nehéz. A munkát minden esetben képzett szakemberre kell bíznunk.

  Miért fontos ez? Manapság megnőtt az irtószerek piaca, de ezekből lehet, hogy valamennyi abszolút nem hatásos. Cégünk sok éves tapasztalat alapján választja ki a tökéletes irtószert és azt, hogy milyen módon alkalmazza azt. Egészségügyi kártevőirtóink felderítik, hogy hol jutnak be az épületbe a rágcsálók és fészküket is megkeresik. Odafigyelnek arra, hogy se kisgyermekek, se háziállatok vagy haszonállatok ne férjenek hozzá az irtószerhez.

  Ágyi poloskairtás ajándék hidegködképzéssel

  Most 4000 Ft-ot takaríthat meg!
  06-70/70-22-409

  Ezt kérem
  Elolvasom

  Milyen módszereket alkalmazunk a rágcsálóirtásra?

  Rágcsálóirtó etetőállomás: Ez egy időjárásnak ellenálló műanyagból készült, masszív doboz, amelyet kártevőirtónk zár le, így illetéktelen nem férhet hozzá. A benne lévő irtószer véralvadás gátló, amelyet a rágcsáló elfogyaszt és ettől 24-48 órán belül elpusztul. A közforgalomban kapható irtószerek sokkal gyengébbek az általunk használtnál, ezek gyakran csak felhizlalják a rágcsálót és nem ölik meg.

  Rágcsálóirtás fizikai módszerek alkalmazásával: Itt irtószereket nem használunk. Szerelvényeket állítunk fel, amelyeket erős csalogatóanyaggal töltünk meg.

  Melyik a leghatékonyabb módszer rágcsálóirtásra?

  Rendkívül sok szempontot kell figyelembe vennie a szakembernek. A lakás, a ház adottságait, a környezetet, a közvetlen környezetben lévő hulladék tárolókat, szemétledobókat, a biztonságot, a háziállatokat, a gyermekeket és a hatósági előírásokat. Leghatékonyabb módszernek az etetőállomások kihelyezését tartjuk. Az etetőállomás erős attraktánssal bevont véralvadásgátló mérgezett csalétket tartalmaz.

  Kinek kötelező a rágcsálóirtás?

  Vendéglátó egység, étterem: Jogszabály kötelezi a vendéglátó egységet a rágcsálóirtásra. Ezek az irtások általában megelőző jellegűek. Rágcsálók sok helyről kerülhetnek be az épületbe, csatornából, az utcáról vagy akár a beérkezett áruval. Irtás után egy igazoló dokumentumot nyújtunk át önöknek, amit a hatóságok bármikor ellenőrizhetnek.

  Élelmiszert árusító helyek: Ugyanaz érvényes erre, mint az előző pontban összefoglaltakra.