Elszaporodtak környezetében a rovarok vagy a rágcsálók? Hívjon most vagy küldje el telefonszámát és mi azonnal visszahívjuk!
Telefonszám: 06-70/70-22-409 | E-mail: eurokartevoirtas@gmail.com

  A küldéssel elfogadja, hogy visszahívjuk (Adatkezelés)

  Amit érdemes tudni az egerekről

  Házi egér

  A házi egér az emberek közvetlen környezetében mindenhol megtalálható. Testhossza 7-10 centiméter, farka testhosszával megegyező. Testének tömege 30-35 gramm, egyedenként változó. Színe a sárgásbarnától a szürkésfeketéig változhat. Szőrzete meleget nyújt, képes arra, hogy hideg környezetben addig növessze, hogy ne fázzon. Tehát rendkívül jó a tűrőképessége. Akár egy fagyos hűtőházban is megél. Látása gyenge, szaglása viszont tökéletes. Hallása is nagyon jó, a 100 kHz-s hangokat is érzékeli. A házi egér társaival magas hangos kommunikál és az esetben is ezt teszi, amikor kölykeit keresi. Nedvesség nélkül is sokáig bírja, és bármilyen búvóhelyen megtelepszik.

  Nyáron réteken és mezőkön szállásozik, ősszel azonban lakóépületekbe, istállókba, ólakba, padlásokra költözik a hideg elől menekülve. Fészkeket építenek maguknak, amelyek papírból, forgácsból, szövetből készülnek. Este és éjszaka aktívak, napközben búvóhelyükön rejtőzködnek. Jól és gyorsan mászik, úszni is képes. Családokban élnek, szag alapján ismerik fel egymást. A házi egér nem halmoz fel élelemkészletet. Tápláléka sokrétű, szívesen fogyaszt magvakat, gabonafélét és mindenféle emberi élelmiszert. Akár a szappant is tudja élelemként hasznosítani és a kábelek szigetelését is megrágja, mellyel gyakran okoz tüzet.

  A házi egér veszélyes lehet az emberi szervezetre. Ürülékében számos fertőző baktérium található, amellyel megfertőzheti az emberi fogyasztásra szánt élelmiszert. Szemétben, hulladékban és szennyezett terepen mászkálnak, szőrükre rátapadnak a kórokozók, amellyel az élőlényeket és az élelmiszert is károsítják.

  Házi Egér

  A házi egér 2- 3 évig is élhet. 6 hetes korában már ivarérett. Rendkívül szapora állat, 20 napig vemhes, majd 7-10 utódot hoz világra.

  Elérhetőségeink

  • Telefonszám: 06-70/70-22-409
  • E-mail: eurokartevoirtas@gmail.com
  • Kirendeltség: Budapest, Pest megye
  • EEKH azonosító: 228621
  Ajánlatkérés

  Güzüegér

  A házi egérhez hasonló faj. Sokan azt állítják, hogy a házi egér és a mezei egér keresztezéséből jött létre. 5-8 centiméter hosszú, farka a testhosszánál rövidebb. Szőrzete szürke, hasa és lába fehér színű. Hasának színe teljesen elkülönül a hátától, a házi egérnél ez viszont átmenetes. A szabadban füvet, gabonát és rovarokat fogyaszt. Nyáron szénakazalban, odvakban él. Ősszel pedig a güzüegér család áttelelő helyet épít magának. Mindezt magokból, levelekből, növényi részekből, kukoricából és földből. A földkupacok átmérője akár 70 és 150 centiméter is lehet.

  Ezek a dombok nem táplálékraktárak, hanem búvóhelyek. Megvédi őket a csapadéktól és a rothadó növényi részek pedig melegen tartják őket a tél beköszöntével is. Táplálék és lakóhely hiányában beköltözhetnek kertes házakba, istállókba, raktárépületekbe és a házi egérével megegyező fészket alakítanak ki maguknak. A güzüegér vemhességi ideje 20-22 nap, egy alomban általában 4-8 utód található. Szaporodási időszakban többször is képesek utódok nemzésére.

  Güzüegér

  Güzüegér

  Az egérirtás módszerei

  Egérirtás irtószerrel, egérirtó etetőállomással

  Az egérirtás többféle módon elvégezhető. Szakemberünk a helyszíni adottságokat, a környezetet és a megrendelő igényeit figyelembe véve választja ki a tökéletes módszert. Az ő szakértelme garantálja azt, hogy az irtás sikeres lesz. Ha ön szeretné kiválasztani az egérirtás módját, kérjük ezt jelezze cégünknek!

  1. Egérirtás irtószerrel, egérirtó etetőállomással

  Ez egy időjárásnak ellenálló műanyagból készült, masszív doboz, amelyet egérirtó szakemberünk kulccsal zár le, így illetéktelen nem férhet hozzá. Az irtószer szóródás mentes, tehát végig a dobozban marad. Így nem veszélyeztet gyermeket, háziállatot és haszonállatot sem. Az alkalmazott irtószer véralvadásgátló, tehát ha a rágcsáló elfogyasztja, 24-48 órán belül elpusztul. A közforgalomban kapható irtószerek sokkal gyengébbek, azoknál az irtószereknél, amit szakembereink alkalmazhatnak, tehát leggyakrabban csak felhizlalják az egereket és nem ölik meg.

  2. Egérirtás fizikai módszerek alkalmazásával, irtószermentesen

  Irtószereket nem használunk. Szerelvényeket állítunk fel, melyeket erős csalogatóanyaggal töltünk meg. A szerelvény lehet lecsapódó csapda (egértiló), élve fogó csapda és ragasztólapos csapda.

  Egérirtás ragasztólapos csapdával:

  Ez a csapda rendkívül erős ragasztóanyaggal készült. Miután az egér rátapadt, nem tud elmozdulni. Tökéletes módszer, azonban fontos, hogy egérirtó szakember távolítsa el a ragacslapot és a tetemet is.

  Egérirtás élve fogó csapdával: Mint ahogy azt neve is mutatja, az egér élve marad, miután bekerült a csapdába. A csapdán belül erős csalogatóanyagot talál, kijönni viszont már nem tud belőle.

  Egérirtás lecsapódó csapdával (egértilóval): Ez a legkíméletesebb módszer egérirtásra. Az egér nem szenved, azonnal elpusztul. A csapda többször alkalmazható.

  Ágyi poloskairtás ajándék hidegködképzéssel

  Most 4000 Ft-ot takaríthat meg!
  06-70/70-22-409

  Ezt kérem
  Elolvasom
  Ajánlatkérés

  Miért fontos az egérirtás?

  Az egér fertőző agyhártyagyulladást és szalmonella-fertőzést közvetíthet az emberre. Ürülékével és váladékával beszennyezi a szemes takarmányt és az emberi fogyasztásra szánt élelmiszert is. Károsítja otthonunkat és a termény, élelmiszer tárolására szánt helyiségeket.

  Jelentősen károsíthatja az elektromos vezetékeket, kábeleket, ugyanis szigetelésüket lerágja. Ezzel a tevékenységével sokszor okoz tüzet. Gyakran okoz kárt textíliában, szövetben, autónk műszerfalában és kárpitjában. Ha bárhol lát egérürüléket, azonnal hívjon szakembert. Teljes elszaporodásukat megelőzve kell kiirtani őket, gyors és precíz munkával!

  Küldje el telefonszámát, visszahívjuk

   A küldéssel elfogadja, hogy visszahívjuk (Adatkezelés)

   Hol okoz gondot az egér?

   Magánszemélyeknél: A ház vagy a lakás bármely pontján megtalálhatjuk őket. Kedvelt helyeik az élelmiszertároló helyiségek, mint például az éléskamra és a konyha. Fészküket leggyakrabban a burkolatban, a padláson, a pincében vagy a farakásokban találjuk meg. Élelmiszeripari egységeknél, irodaházakban, raktárépületekben, éttermekben és szállodákban: Itt bárhol előfordulhatnak, de kedvelik a csendes, nyugodt környezetet. Ezekre a helyekre általában nem bevándorlással, hanem behurcolással kerülnek. A behurcolás akkor lehetséges, ha az üzletbe raklapon, vagy más egyéb göngyölegként érkezik az áru, ugyanis ezekben könnyen megbújnak az apró egerek.

   Tehát az egérirtás szükséges lehet otthonában, élelmiszeripari egységekben, pékségekben, irodaházakban, raktárépületekben, éttermekben és szállodákban. A legkisebb helytől a legnagyobb cégig megálltuk már a helyünket. Hívjon minket bátran, vagy kérjen árajánlatot ide kattintva. Az árajánlatot az igénylés után, 2 órán belül elküldjük Önnek vagy további információért, pontos egyeztetésért felhívjuk Önt!

   Kérdéseivel és további információért forduljon hozzánk bizalommal
   az alábbi telefonszámon: 06-70/70-22-409

   Árajánlatot a nap 24 órájában kérhet tőlünk az alábbi oldalon: Ajánlatkérés
   Az árajánlatot az igénylés után, 2 órán belül elküldjük Önnek, vagy pontos egyeztetésért,
   további információért felhívjuk Önt!

   Egérirtás árak

   (Lakossági árak, cég esetén kérjen árajánlatot ajánlatkérő űrlapunkon keresztül!)

   Terület (m2) Teljes ár Akciós ár
   0-30 14.350 Ft 12.700 Ft
   31-39 14.700 Ft 12.900 Ft
   40-49 15.500 Ft 13.600 Ft
   50-59 16.100 Ft 14.000 Ft
   60-69 16.600 Ft 14.350 Ft
   70-89 17.400 Ft 15.500 Ft
   90-109 18.900 Ft 16.650 Ft
   110-139 20.600 Ft 17.800 Ft
   140-179 23.300 Ft 20.100 Ft
   180-209 25.600 Ft 22.400 Ft
   210-249 27.400 Ft 23.500 Ft
   A megadott alapterületeken felül kérjen árajánlatot ajánlatkérő űrlapunkon keresztül

   Fontos!

   Egérirtás elvégzése esetén a kiszállás díj 2 000 Ft. Az árlistában szereplő árak bruttó árak. Áfamentes egyéni vállalkozói árak.  Az árak tájékoztató jellegűek és a fertőzöttség szintéjétől függően változhatnak. Az árak egy helyszínre vonatkoznak.

   Ajánlatkérés

   Elszaporodtak környezetében a rovarok vagy a rágcsálók? Hívjon most vagy küldje el telefonszámát és mi azonnal visszahívjuk!

    A küldéssel elfogadja, hogy visszahívjuk (Adatkezelés)