Elszaporodtak környezetében a rovarok vagy a rágcsálók? Hívjon most vagy küldje el telefonszámát és mi azonnal visszahívjuk!
Telefonszám: 06-70/70-22-409 | E-mail: eurokartevoirtas@gmail.com

  A küldéssel elfogadja, hogy visszahívjuk (Adatkezelés)

  Rovarirtás Szolgáltatásaink

  Mi az Ön feladata rovarirtás előtt és után?

  A rovarirtás sikeressége érdekében fontos, hogy együttműködésükre számíthassunk.

  Ágyi poloskairtás előtti és utáni teendők: A lakást az irtás előtt kell kitakarítani( felporszívózni, felmosni), ugyanis ez az irtás után 6 napig nem lehetséges. Az ágyat minél jobban elő kell készíteni. Ha van ágyneműtartó, azt teljesen ki kell üríteni. Ami mosható belőle, azt 60°C-on ki kell mosni az ágyneműhuzattal együtt. Amit nem lehet kimosni, azt magával az ágyneművel az ágy mellett kell hagyni. Az élelmiszereket el kell csomagolni. Az ágyi poloskairtás sikeressége érdekében a lakásban egy alapszintű rend szükséges. Szakemberünk csak úgy tud tökéletes munkát végezni, ha egy alapszintű rend és tisztaság várja. Az ágyi poloskairtás után 2 órára kell elhagyni az ingatlant. Ez idő alatt élőlény nem tartózkodhat a lakásban. 2 óra elteltével vissza lehet menni és egy erős szellőztetésre lesz szükség. Az ágyra száradás után egy friss ágyneműt kell húzni, éjszaka már lehet is ott aludni. A takarítást(felmosás, porszívózás) 6 napig mellőzni kell.

  Elérhetőségeink

  • Telefonszám: 06-70/70-22-409
  • E-mail: eurokartevoirtas@gmail.com
  • Kirendeltség: Budapest, Pest megye
  • EEKH azonosító: 228621
  Ajánlatkérés

  Csótányirtás előtti és utáni teendők: Csótányirtás előtt az élelmiszereket el kell csomagolni, lehetőség szerint a hűtőbe be kell tenni. A csótány által beszennyezett élelmiszereket ki kell dobni, ezek emberi fogyasztásra nem alkalmasak. A takarítást az irtás elvégzése előtt kell megejteni, ugyanis a permetezés alkalmazása után ez 6 napig nem lesz lehetséges. Permetezéssel történő kezelés után a lakást 2 órára el kell hagyni. Csótányirtó gél alkalmazásakor csak az élelmiszerek elcsomagolására van szükség.

  Hangyairtás előtti és utáni teendők: Hangyairtás előtt az élelmiszereket el kell csomagolni, illetve a hűtőbe kell helyezni. A Hangyairtó gél alkalmazása nem jár kellemetlenségekkel. Permetezéskor azonban előtte ki kell takarítani, ugyanis a szer kijuttatása után ez 6 napig nem lehetséges.

  Bolhairtás előtti és utáni teendők: Bolhairtás megrendelése esetén fontos, hogy háziállatunk is kezelve legyen bolhásodás ellen. Csak úgy arathat teljes sikert az irtás, ha kedvencünk kezelése is megtörténik. Bolhairtás előtt javasolt egy takarítást, ugyanis az irtószert kipermetezése után 6 napig nem szabad feltakarítani.

  Ágyi poloskairtás ajándék hidegködképzéssel

  Most 4000 Ft-ot takaríthat meg!
  06-70/70-22-409

  Ezt kérem
  Elolvasom

  Az egészségügyi kártevők irtására leggyakrabban a vegyi módszereket használjuk

  Az egészségügyi kártevők irtására leggyakrabban a vegyi módszereket használjuk.

  1. Porozás:

  Ez a módszer leginkább rovarirtásra alkalmazható, rágcsálóirtásban csak kiegészítő módszerként használható fel. A porozószer rovaroknál érintőméregként, rágcsálóknál gyomorméregként hat. Olyan helyen alkalmazzuk, ahol a tartós méregmező kialakítása nem lehetséges, veszélyes ( pl. elektromos berendezések környéke).

  2. Permetezés:

  Permetezést rovarirtásra alkalmazunk. A permetszer érintőméregként hat a rovarokra. Permetezéskor tartós méregmezőt alakítunk ki. A kezelendő felület minden esetben a rovar biológiájától, életmódjától függ. Permetezés során kombinált irtószert alkalmazunk, amely tartalmaz egy taglózó hatású irtószert, amely azonnal biztosítja az elérhető helyeken lévő ágyi poloskák elpusztulását. És egy mikrokapszulázott irtószert, amelynek a hatástartóssága 3-4 hét. Ez biztosítja az elérhetetlen felületen rejtőzködő ágyi poloskák pusztulását. Ha az ágyi poloska ezen a méregsávon áthalad, lábával felszedi a mérget, bőrén keresztül érintőméregként felszívódik, majd a poloska elhullik.

  Hol történik permetezés?

  • Csótányirtás: Rések, repedések, burkolatok, konnektorok, vizes helyiségek (konyha, fürdőszoba, mosókonyha, WC), szemétledobó, szeméttároló, csővezetékek mellett lévő rések, nagy fertőzöttség esetén akár hálószobák, nappali.
  • Ágyi poloskairtás: berendezési tárgyak, szövetek, függönyök, szőnyegek, nyílászárók, fal, padozat, teljes bútorzat. A legfontosabb az ágy környéki gócpontok kezelése, de a teljes siker érdekében az ezen kívül eső területek irtása is nélkülözhetetlen.
  • Bolhairtás: bútorok hátoldalai, padozattól számított 1 méter magasságig a teljes padozat és fal.
  • Hangyairtás és Ezüstös pikkelykeirtás: Előfordulási helyeik és vonulási sávjaik.

  Küldje el telefonszámát, visszahívjuk

   A küldéssel elfogadja, hogy visszahívjuk (Adatkezelés)

   Mely területeken végzünk kártevőirtást?
   Lakossági megrendelések:

   • Társasházakban
   • Családi házakban
   • Kertekben, udvarokban
   Ajánlatkérés

   3. Hidegködképzés:

   Repülő rovarok irtására és rejtett életmódú rovarok kiűzésére szolgáló kiegészítő módszer. A hatóanyag finom köd formájában ülepedik le. A hidegködképző gép rovarirtás során az irtószert a levegő részecskéinél könnyebb molekulákra bontja, így a levegőben lebegve olyan helyekre is eljuthat az irtószer, amelyeket szakemberünk nem tud kezelni. Kiegészítő módszerként mindenképp ajánljuk, ugyanis a permetezéssel együtt alkalmazva garantált sikert arat.

   4. Füstképzés:

   Zárt térben repülő és rejtett életmódú rovarok ellen, szakember által alkalmazható rovarirtó módszer. A füst megtölti a teret és 2 óra alatt elpusztítja a rovarokat. Kizárólag permetezés mellé, kiegészítő módszerként alkalmazható. Az irtás után egy erős szellőztetés szükséges.

   5. Mérgezett csalétek alkalmazása( “Gélezés”):

   Mérgezett csalétket rovarirtásnál hangya, csótány és házi légy ellen alkalmazunk.

   • Csótányirtás gélezéssel: A szakember gél pöttyöket juttat a kezelendő fertőzött felületre. Mivel a csótányok az éjszaka folyamán táplálék után fognak nézni, így könnyen megtalálják a lehelyezett gélt. Fontos, hogy az élelmiszereket el kell csomagolni, ugyanis így felgyorsíthatjuk a folyamatot, a csótány előbb fog fogyasztani a gélből. A csótányok a méregtől elpusztult társaikat is elfogyasztják, így kevesebb tetemet fogunk felfedezni mint permetezésnél. Gél alkalmazását első kezelésként csak abban az esetben ajánljuk, hogyha naponta 3 csótánynál nem látnak többet. Erős fertőzöttségnél első kezelésként permetezést kell alkalmazni, amely jelentősen lecsökkenti a csótány populációt.
   • Hangyairtás gélezéssel: A hangyairtó gél egy mérgezett csalétek fajta, amelyet a dolgozó hangyák könnyen el tudnak juttatni a királynőnek. Feletetik a királynővel a gélt, így ők maguk, belülről irtják ki a hangyabolyt. Első kezelésnek is tökéletes lehet, de önmagában is sikert szokott aratni.

   Üzleti megrendelések:

   • Élelmiszeripari egységek
   • Élelmiszerelőállító és élelmiszerforgalmazó egységek
   • Szállodák, Szállók, Hostelek
   • Oktatási intézmények
   • Kórházak
   • Közintézmények
   • Vendéglátóipari egységek
   • Üzletek
   • Üzemek