Hogyan történik a kártevőirtás? 4 egyszerű lépésben

Ágyi poloskairtás

Ha csípések keletkeznek és esetleg nincsen szúnyogszezon, akkor két rovarra gondolhatunk. Bolhára és ágyi poloskára. Az elsőt majdnem kizárhatjuk,

Ágyi poloska irtása

Bolhairtás

Legkönnyebben akkor fertőződhet környezetünk, ha háziállatunk bolhás. Az udvarról is bevihetjük, ha szoktunk kóbor kutyával vagy macskával találkozni.

Bolhairtás

Csótányirtás

Dunaújvárosban is lehet csótány? Sajnos a világon szinte mindenhol előfordulhat. Könnyen haza lehet vinni szállásról, hotelből, piacról a zöldségekkel, krumplival.

Csótányirtás

Darázsirtás

A házilagos, egyéni irtást senkinek sem ajánljuk! Ez életveszélyes is lehet! Egy darázsfészekben soha nem egyetlen egy darázs van, hanem akár több száz ..

Darázsirtás

Hangyirtás

Elege van az állandóan, mindenhol megjelenő hangyákból? Nem győzi őket irtani és porszívózni? Minden élelmiszerbe belemásznak? Túl van az összes házi praktikán?

Hangyirtás

Egérirtás

Cégünk Dunaújvárosban és környékén vállal szakszerű, profi egérirtást. Házi módszerekkel már nem tud megszabadulni az egerektől? Elég a bosszankodásból, hívjon minket még ma!

Egérirtás

Patkányirtás

Cégünk professzionális patkányirtással foglalkozik. Legyen akár magánszemély vagy vállalkozó, minden esetben megtaláljuk a tökéletes megoldást, hogy rágcsálómentes környezetben élhessen.

Patkányirtás

Kártevőirtás Dunaújváros és környéke

Dunaújvárosban és a környező településeken végzünk professzionális, szakszerű kártevőirtást. Magánszemélyeknek és cégeknek is segítettünk már, akár megelőzésben, akár fertőzöttség esetén.

A rovar- és rágcsálóirtást, illetve a megelőzést garanciával vállaljuk, rövid határidővel az alábbi településeken: Dunaújváros, Adony, Iváncsa, Kulcs, Rácalmás, Nagyvenyim, Kisapostag, Baracs

Rovarirtás: Ágyi poloskairtás, Csótányirtás, Hangyairtás, Darázsirtás, Bolhairtás

Rágcsálóirtás: Egérirtás, Patkányirtás

Ajánlatkérés lakossági kártevőirtásra

HACCP kártevőirtás cégek számára

HACCP rendszerben történő kártevőirtást az alábbi egységekben végzünk:

  • Üzemek
  • Pékség, edzőterem, kocsma
  • Raktárak
  • Piac, vásárcsarnok
  • Étterem, kifőzde, büfé, büfékocsi, kávézó
  • Közétkeztetési egységek
  • Élelmiszer forgalmazó és élelmiszer előállító egységek
  • Élelmiszeripari egységek

További információk: HACCP

Hazánkban a HACCP rendszer bevezetése, folyamatos ellenőrzése és alkalmazása kötelező az élelmiszer biztonság szempontjából. Kötelező: Élelmiszer előállító, tároló, szállító és forgalmazó helyeken. Az irtás rendszerességét a helyileg illetékes hatóság állapítja meg. A leggyakoribb a félévenkénti kártevőirtás.

Amit biztosítunk:

Szerződés, Számla, Jegyzőkönyv, Nyilvántartó térkép, Irtószerek biztonsági adatlapja, Fogyási napló,

Az árajánlat a megelőző kártevőirtásra minden esetben egyedi.

Ajánlatkérés Itt