Cégünk Székesfehérváron és Fejér megyében vállal hangyairtást. A hangyairtás árairól árlistánkból tájékozódhat. Elege van, hogy minden reggel arra ébred, hogy ellepik a hangyák a konyhát és a fürdőszobát? Már az összes házi praktikát kipróbálta?

Felirat nélkül, teljesen feltűnésmentesen jelenünk meg otthonában. Engedélyünk biztosítja, hogy kizárólag engedélyezett, veszélytelen irtószerekkel dolgozunk. A hangyairtás gyermek és kisállat mellett is teljesen biztonságos. A hangyairtás Székesfehérváron nem igényel előkészületet.

Segítünk! Hangyairtásunk véget vethet a harcnak. Munkánkra garanciát vállalunk.

Amit fontos tudni a hangyákról

Hazánkban a legtöbbször előforduló hangyafajok: Fáraó hangya, Argentin hangya, Fekete kerti hangya, Üvegházi hangya, Házi hangya, Gyepi hangya

A hangyák általában 1-2 milliméter nagyságú, hártyás szárnyú rovarok. Fullánkja kevés fajnak van. Kisebb, nagyobb családokban, hangyabolyokban élnek. Szárnyasok a hímek és a nőstények, a dolgozók és a katonák tökéletlen ivarszervű nőstények. 

A hangyák rejtett életmódú rovarok. Amikor lakásunkban találkozunk velük, akkor a dolgozókat látjuk. A dolgozó hangyák állandóan élelmiszer után kutatnak. Lakásunkba a legkisebb résen keresztül is be tudnak jutni. Szeretik a nagyobb mennyiségben cukrot tartalmazó élelmet. Ha élelemforrást találnak, értesítik a boly többi részét, ilyenkor látható tömeges megjelenésük.

Miért fontos a hangyairtás? 

A hangyák az emberi fogyasztásra szánt élelmiszerben és annak közelében mászkálnak, így nagy a veszélye annak, hogy megfertőzik az élelmiszert. Nem ajánlott hangyával fertőzött élelmiszert fogyasztani.

Hangyairtási módszerek

  A küldéssel elfogadja, hogy visszahívjuk (Adatkezelés)

  1. Hangyairtás permetezéssel – Tartós méregmező kialakítása: Permetezés során a hangyák vonulási sávja mentén tartós méregmezőt alakítunk ki. Ez a méregmező a dolgozók egészét el tudja pusztítani. Fontos ezt a méregsávot minél tovább megőrizni.
  2. Hangyairtás gélezéssel: A hangyairtó gél egy mérgezett csalétek fajta, melyet a dolgozók hordanak be a királynőnek. Feletetik vele, így ők maguk irtják ki a bolyt belülről. A gél pötty átlátszó, szagtalan, nem hagy foltot a felületen. Miután megtörtént a hangyairtás és maradt a gélből, azt nyugodtan fel lehet takarítani.
  1. Hangyairtás porozással: A nehezebben kezelhető helyeken alkalmazható módszer. 

  Hangyairtás gélezéses technológiával

  Hangyairtás kültéren

  Székesfehérváron kertekben, udvaron is vállalunk hangyairtást. A hangyák természetes közege a kert, azonban ha már tömeges a megjelenésük, akkor szakértő segítséghez kell fordulnunk. Nem tud egy plédet sem leteríteni úgy a kertben, hogy ne lepjék el a hangyák? Segítünk!

  Hangyairtó granulátumunk segítségével jelentős mértékben le tudjuk csökkenteni a hangyainváziót. Kérjen egyedi árajánlatot!

  Hangyairtás házilag – 5 tipp 

  1. Sütőpor, szódabikarbóna: A hangyák vonulási sávjára szokták szórni. Kaptunk már olyan visszajelzést, hogy sikeres volt.
  1. Cukor és víz: Cukorral és vízzel egy masszát kell alakítanunk, amit egy tálba helyezünk. A hangyák nagyon szeretik a cukrot, bele fognak menni a tálkába, majd beleragadnak. Pár darab el fog pusztulni, de a hangyaboly 90 százaléka ugyanúgy megmarad.
  1. Ecetes víz: Spriccelhetünk ecetes vizet a hangyák vonulási sávjára, de ez a módszer nem tűnik túl hatásosnak. Ellenben rettentő rossz szaga van az ecetnek, nem túl kellemes illatosító a lakásunkban.
  1. Citrom: Állítólag nem kedvelik a hangyák, egy próbát megér. Csepegtessünk citromlevet a hangyákra és vonulási sávjukra.
  2. Illóolaj: A hangyák állítólag nem szeretik a levendulaolajat és a teafaolajat.

  Hangyairtás – Árak

  Cég esetén kérjen árajánlatot ajánlatkérő űrlapunkon keresztül! A lakossági árak az alábbi linken találhatók:

  Hangyairtás árak megtekintése

  Fontos!

  Az árlistában szereplő árak bruttó árak. Az árak tájékoztató jellegűek és a fertőzöttség szintéjétől függően változhatnak. Az árak egy helyszínre vonatkoznak.