Rovarirtást vállalunk Székesfehérváron és Fejér megyében. Forduljon hozzánk bizalommal, ha hangyairtásra, bolhairtásra, darázsirtásra, csótányirtásra vagy ágyi poloskairtásra van szüksége. Munkánkra garanciát vállalunk. A rovarirtást a legkorszerűbb irtószerekkel végezzük, melyek nem veszélyesek emberre és háziállatra sem.

Munkánk diszkrét, nem érkezünk feliratos autóval a helyszínre, tehát a szomszédok nem fogják tudni, hogy miért érkeztünk.

A szakmai konferenciák(MEGE) állandó résztvevői vagyunk. Képzett egészségügyi kártevőirtók és egészségügyi gázmesterek végzik a rovarirtást Székesfehérváron.

Rovarirtás

 • Ágyi poloskairtás
 • Csótányirtás
 • Hangyairtás
 • Darázsirtás
 • Bolhairtás

Mi a feladata rovarirtás előtt és után?

Ágyi poloskairtás előtti és utáni teendők: Poloskairtás előtt a lakást/házat ki kell takarítani. Fel kell porszívózni és fel kell mosni, ugyanis az irtás után a takarítás 7 napig nem lehetséges. Ha nagy a fertőzöttség, figyelni kell arra, hogy porszívózás után a porzsákot ki kell dobni, vagy ki kell mosni. Az ágy környéki részeket úgy kell előkészíteni, hogy a kolléga könnyen odaférjen az ágyhoz. Nem csak az ágyat fogja permetezni, hanem a teljes szobát.

Ha van az ágynak ágyneműtartója, azt ki kell pakolni. Bezsákolni nem szükséges semmit. Az ágyi poloskairtás után 2 órára el kell hagyni az ingatlant. Senki nem maradhat a lakásban a 2 óra alatt. Ez idő letelte után vissza lehet menni a lakásba és jó alaposan ki kell szellőztetni. Az ágyra száradás után új ágyneműt kell húzni, amelyben éjszaka már lehet is aludni. A takarítást 7 napig mellőzni kell. Nem szabad porszívózni és felmosni, csak söprögetni.

  A küldéssel elfogadja, hogy visszahívjuk (Adatkezelés)

  Csótányirtás előtti és utáni teendők: Csótányirtás előtt szükség van egy takarításra, porszívózásra, felmosásra. A kollégát egy alapszintű renddel kell várni, hogy megfelelően tudja a rovarirtást elvégezni. A csótány ürülékkel szennyezett élelmiszereket, nyitott élelmiszereket ki kell dobni. A csótány ürüléket le kell mosni a konyhabútorról. A konyhapulton hagyott gyümölcsöket, élelmiszert be kell tenni a hűtőbe.

  Csótányirtás után a takarítást 7 napig mellőzni kell (Porszívózás, felmosás). Főzés előtt az edényeket célszerű elmosni. Nagyobb csótány fertőzöttségnél kerülhet a tányérokra, edényekre irtószer. Permetezés után az ingatlant 2 órára kell elhagyni. 2 óra elteltével vissza lehet menni és jó alaposan ki kell szellőztetni. Gélezés után nem kell elhagyni a lakást.

  Hangyairtás előtti és utáni teendők: Hangyairtás előtt permetezésnél fontos, hogy a lakás ki legyen takarítva, ugyanis a kezelés után 7 napig nem szabad porszívózni és felmosni. Hangyairtó gél alkalmazásánál nem muszáj takarítani. A fertőzött élelmiszereket, nyitott élelmiszereket ki kell dobni.

  Darázsirtás előtti és utáni teendők: Darázsirtás előtt fontos, hogy boltban kapható irtószerekkel már ne legyenek kezelve a darazsak. Életveszélyes és nincs értelme. Darázsirtás alkalmával a kolléga közelében tartózkodni szigorúan tilos. Ő védőöltözetet visel és tapasztalt.

  Bolhairtás előtti és utáni teendők: Bolhairtásnál a legfontosabb, hogy a fertőzött háziállat állatorvos által kezelve legyen a bolha ellen. Amíg a háziállat fertőzött, addig a bolhásság folyamatosan visszatérő probléma lesz. Irtás előtt célszerű forró vízzel felmosni a kolléga érkezése előtt egy órával. Az irtószer kijuttatása után 2 órát nem szabad a lakásban tartózkodni. 2 óra elteltével vissza lehet menni és szellőztetni kell. Felporszívózni és felmosni 7 napig nem szabad.

  Rovarirtást vállalunk az alábbi településeken: Székesfehérvár, Szabadegyháza, Zichyújfalu, Seregélyes, Tác, Szabadbattyán, Úrhida, Sárszentmihály, Agárd, Gárdony, Velence, Kápolnásnyék, Pákozd