Professzionális patkányirtást vállalunk Székesfehérváron és Fejér megyében. Legyen akár magánszemély vagy vállalkozó, minden esetben megtaláljuk a tökéletes megoldást, hogy megszabaduljon a patkányoktól. Székesfehérváron jellemző, hogy az őszi, téli időszakban a hideg elől menekülve a patkányok beköltöznek lakásunkba, házunkba vagy raktárépületünkbe.

Ne idegesítse magát tovább a házilagos módszerek sikerességén. Hívjon minket még ma!

Magyarországon a 2 legsűrűbben előforduló faj: Házi patkány, Vándorpatkány

Házi patkány:

A házi patkány 15-22 cm hosszú, farka a testénél hosszabb. Kisebb, mint a vándorpatkány. Fülei nagyok, melyeken kevés szőr van. Farka hengeres. Bundájának színe szürkés, barnás. Hasán a szőrzet világosabb, mint a hátán.

Este és hajnalban a legaktívabb. Állandó közlekedési útvonalakat, járatokat használnak, melyeket szaganyaggal jelölnek meg. Fészküket papírdarabokból, növényi részekből, akár még a szigetelésből is elkészítik. Megbújhatnak a padláson, pincében, földben, faodvakban is. Szívesen fogyasztja a magvakat, terméseket, rovarokat is. Szereti az emberi fogyasztásra szánt élelmiszert,a macskatápot és a kutyatápot is.

A házi patkány 8 hetes korában már ivarérett. Vemhességi ideje 20 nap. Általában 5-10 utódot hoz világra.

Vándorpatkány:

A vándorpatkány 20-26 cm hosszú, farka rövidebb mint teste. Nagyobb és tömzsibb, mint a házi patkány. Szürkésbarna színű, hasa fehéres. Sárgás réteg található metszőfogain, amely arra jó, hogy rágás közben a fogai ferdén kopjanak le.

Ragaszkodik a búvóhelyéhez és saját útvonalaihoz, ezeket szaganyaggal látja el. Városi környezetben inkább pincében és a csatornában jelenik meg, vidéken jellemző vendég az állattartó telepeken. Sötétben indul táplálékkeresésre. Mindent elfogyaszt, amellyel jelentős károkat okoz a terményben, élelmiszerben. 8 hetes korában ivarérett, vemhességi ideje 20-25 nap, utódjainak száma akár 23 is lehet. Évente 5-8 alkalommal is fialhat.

Hogy történik a patkányirtás?

  A küldéssel elfogadja, hogy visszahívjuk (Adatkezelés)

  A patkányirtás felméréssel kezdődik, amely tartalmazza a bejutási pontok megállapítását, a tartózkodási helyek felkutatását. Kollégánk tanácsokkal látja el, annak érdekében, hogy a fertőzöttséget minél hamarabb meg lehessen szüntetni.

  Az irtási módszerek teljesen biztonságosak gyermekek, háziállatok és haszonállatok mellett is.

  1. Patkányirtás etetőállomásban elhelyezett mérgezett csalétekkel:

  Az etetőállomás masszív, időjárásnak ellenálló műanyagból készül és kulccsal zárható. A méreg rögzítve van, tehát a patkánynak a helyszínen kell elfogyasztania azt, nem tudja magával vinni és elraktározni. A hatóanyag tartalam jóval magasabb, mint a boltban kaphatóé. Ezt az irtószert kizárólag képzett szakember tudja megvásárolni. A patkány fogyasztás után 24-48 órán belül elpusztul, azonban meg kell várni, hogy az egész patkány család fogyasszon a méregből.

  1. Patkányirtás irtószermentesen:

  Patkányirtás ragacslappal: A ragacslap kiegészítő módszernek jó, csak akkor ragad bele a patkány, hogyha már fogyasztott a méregből és bódult állapotba kerül. Nagyon furfangos, okos állat a patkány, ha csak a farka ragad a lapra, könnyen lerágja azt és tovább áll.

  Patkányirtás élvefogóval: Az élvefogó csapda egy patkányt biztosan el tud kapni, de a többiek eztuán már gyanakodni fognak.

  Patkányirtás lecsapós csapdával”patkánytiló”: Ez a legkíméletesebb módszer. A patkány a lecsapás pillanatában megdöglik. Okos állatok, általában messziről elkerülik a csapdát.

  Patkányirtás – Árak