Professzionális rágcsálóirtást vállalunk Székesfehérváron, Fejér megyében és környékén. Elege van, hogy nem boldogul az egerekkel és a patkányokkal? Az összes bolti szert kipróbálta már, mégis vígan mocorognak az állatok? Segítünk!

  A küldéssel elfogadja, hogy visszahívjuk (Adatkezelés)

  Mi a különbség a házilagos rágcsálóirtás és a professzionális rágcsálóirtás között?

  1. A boltban, gazdaboltban kapható irtószerek hatóanyag tartalma rendkívül kevés. Nagyon nagy mennyiséget kell elfogyasztania a rágcsálónak az irtószerből, hogy elpusztuljon. A mi irtószerünket kizárólag egészségügyi gázmesterünk vásárolhatja meg, ez az irtószer a lakosság számára nem elérhető. A professzionális rágcsálóirtószer hatóanyag tartalma rendkívül magas
  1. A professzionális rágcsálóirtószer erős attraktánssal(csalógatóanyaggal) van bevonva, ennek köszönhetően a rágcsáló sokkal könnyebben megtalálja a mérget.
  1. A boltban kapható pépeket könnyen el tudja magával hurcolni a rágcsáló, majd azt fészkében elraktározza. Mi etetőállomásban helyezzük ki a mérgezett csalétket, így nem tudja elhordani azt, a helyszínen kell elfogyasztania.
  1. A rágcsálóirtásunk teljesen biztonságos. Az etetőállomás szóródásmentes kialakítású, nem tud belőle kihullani az irtószer. Időjárásnak ellenálló műanyagból készül. Gyermekek és kisállatok mellett is teljesen biztonságos, ugyanis kulccsal zárható.
  1. A rágcsálóirtó szakember több éves tapasztalata alapján helyezi el a rágcsálóirtó etetőállomásokat. Olyan helyeket talál az etetőállomásnak, ahol a rágcsáló a lehető legkönnyebben hozzáfér.
  1. Előny még, hogy rágcsálóirtó habot és rágcsálóirtó ragacslapot is alkalmazunk, ha a fertőzöttség úgy kívánja.

  Miért fontos a rágcsálóirtás?

  A patkányok a halált okozó járványok kialakulásában és terjesztésében is jelentős szerepet játszottak. A rágcsálók fertőzött, koszos, hulladékkal teli helyeken mászkálnak. Szőrükre könnyen rátapadnak a káros szervezetek, amellyel megfertőzhetik az emberi fogyasztásra szánt élelmiszert. Állandó rágásukkal rettentő nagy kárt okoznak a tartós élelmiszerekben és a terményben.

  Kiirtásukat még túlszaporodásuk előtt célszerű elvégezni. A patkányok már 8 hetes korukban ivarérettek, vemhességi idejük 23 nap. Egy kifejlett nőstény átlagos alommérete 9-11 kölyök. Egy patkány évente 6-8 alkalommal is szülhet.

  A patkányok jelentős károkat okozhatnak állandó rágásukkal. Meg tudják rágni az elektromos kábeleket, csőrendszereket, szigetelést is.

  A rágcsálóirtás módszerei

  1. Rágcsálóirtó etetőállomás véralvadásgátló mérgezett csalétekkel: A munkát szakemberünk minden esetben egy alapos felméréssel kezdi. Megkeresi a bejutási pontokat, tanulmányozza a rágcsáló ürülékét, elhullajtott szőrét. Ebből meg tudja állapítani, hogy egér vagy patkány, vagy akár más rágcsáló fertőzöttségről beszélünk-e. Sokat segíthet a rágásnyom is, melyet egy használati tárgyban, vagy akár házunkban tud felfedezni.A rágcsálóirtó szakember megpróbálja megállapítani, hogy a rágcsáló hol tölti legtöbb idejét, és ezekre a területekre helyezi ki leginkább az etetőállomásokat. Az etetőállomásban a mérgezett csalétek rögzítve van, így a rágcsálónak a helyszínen el kell fogyasztania a mérget. Az etetőállomás időjárásnak ellenálló műanyagból készül. Kulccsak zárható, tehát gyermek és kisállat mellett is teljesen biztonságos.
  1. Élveelfogó: Célja, hogy a rágcsálót élve ejtse fogságba. Egérnél kicsit hatásosabb, de patkánynál, ha már egy belement, a többiek tartani fognak tőle.
  1. Tiló avagy “lecsapós csapda”: A csapdában csalogató anyagot helyezünk el. Az egér vagy a patkány fizikai hatást fejt ki a csapdára, ennek hatására a csapda műkődésbe lép és megöli a rágcsálót.

  Melyik a leghatékonyabb módszer a rágcsálóirtásra?

  Több éves tapasztalatunk alapján úgy gondoljuk, hogy a rágcsálóirtó etetőállomás véralvadásgátló mérgezett csalétekkel a leghatásosabb módszer a rágcsálóirtásra.