Elege van az állandóan, mindenhol megjelenő hangyákból? Nem győzi őket irtani és porszívózni? Minden élelmiszerbe belemásznak? Túl van az összes házi praktikán? Mi segítünk! Professzionális hangyairtást vállalunk Dunaújvárosban és környékén.

Miben más a mi hangyairtásunk, mint a házilagos? 

  A küldéssel elfogadja, hogy visszahívjuk (Adatkezelés)

  Munkánkra garanciát vállalunk, tehát biztos, hogy az adott szezonra el fognak tűnni a hangyák otthonából. Irtószerünket csak oda juttatjuk ki, ahova feltétlenül ki kell. Irtószereink professzionálisak, boltban nem lehet őket megvásárolni. Kollégánk tapasztalt kártevőirtó szakember. Fontos, hogy otthonában felirat nélkül, feltűnésmentesen jelenünk meg. Engedéllyel rendelkezünk, amely garantálja, hogy engedélyezett irtószereket alkalmazunk. A hangyairtás teljesen biztonságos kisgyermek és háziállat mellett is.

  Amit fontos tudni a hangyákról 

  Magyarországon jellemző fajok: Fáraó hangya, Argentin hangya, Fekete kerti hangya, Üvegházi hangya, Házi hangya, Gyepi hangya. Körülbelül 1-2 milliméteres rovarok. Hangyabolyban, kolóniában élnek. Rejtett életmódúak, tömeges megjelenésük alkalmával kizárólag a dolgozókat látjuk, akik folyamatosan élelem után kutatnak. A házunkba bevezető legkisebb közlekedési útvonalakat is megtalálják. Vonulásuk során sok koszos helyen előfordulnak, így könnyen befertőzhetik élelmiszereinket, amikor belemásznak.

  A hangyairtás módszerei

  1. Permetezéssel: Permetezéssel juttatunk ki kétkomponensű irtószert. Egy taglózót és egy elnyújtott hatásút. Ezt a mezőt célszerű minél tovább meghagyni, hogy az összes dolgozó tudjon vele érintkezni.
  2. Gélezéses technológiával: A gél kijuttatása gyors, egyszerű, színtelen, szagtalan, tehát semmilyen zavaró tényezővel nem jár. A dolgozók ezt a mérgezett csalétket bejuttatják a bolyba, megetetik a királynővel, így ők maguk fogják belülről kiirtani a bolyt. A háziállatok nem fogyasztanak a gélből, illetve ha fogyasztanának is, több kg-ot kellene megenniük belőle, hogy bármi bajuk legyen. Ennyit nem juttatunk ki. Rendkívül hatásos módszer. 

  Kültéri hangyaboly irtása

  Dunaújvárosban és környékén kertben is végzünk hangyairtást. Jelentősen le tudjuk csökkenteni mennyiségüket, úgy hogy ne legyenek zavaróak. Kérjen egyedi árajánlatot!

  Hangyairtás házilag: Sok módszerről olvashatunk, de bizonyítást még egyik sem nyert sajnos. Ilyen praktika lehet: sütőpor, citromkarika, cukor, víz, ecet, illóolaj.

  Hangyairtás – Árak

  Cég esetén kérjen árajánlatot ajánlatkérő űrlapunkon keresztül! A lakossági árak az alábbi linken találhatók:

  Hangyairtás árak megtekintése

  Fontos!

  Az árlistában szereplő árak bruttó árak. Az árak tájékoztató jellegűek és a fertőzöttség szintéjétől függően változhatnak. Az árak egy helyszínre vonatkoznak.