Cégünk Dunaújvárosban és környékén vállal szakszerű, profi egérirtást. Házi módszerekkel már nem tud megszabadulni az egerektől? Elég a bosszankodásból, hívjon minket még ma!

Egyedi, fix árajánlatot adunk

Egér kerülhet be otthonunkba élelmiszerrel akár a piacról, boltból. Leggyakrabban viszont a szomszéd már fertőzött, és onnan könnyen átjutnak az egerek hozzánk. Vidéken a haszonállatok mellett majdnem mindig van egér, ugyanis imádják a szemes takarmányt, amit az állatok fogyasztanak.

Magyarországon a két legjellemzőbb faj: Házi egér, Güzüegér

A házi egér 7-10 centiméteres, farka mérete a testhosszával megegyezik. A güzüegér a házi egér és a mezei egér keresztezéséből jött létre. 5-8 centiméter nagyságú, farka testénél rövidebb. Kisebb valamennyivel előzőleg említett társánál. Mindketten szeretik a szemes takarmányt, emberi élelmet. Rágásukkal óriási károkat tudnak okozni. Szaporák, ahol egyet látunk belőlük, ott 100 százalék, hogy családjuk is a házban fészkel.

Egérirtás házilag

 1. Legyen macskánk! 

Persze ez nem mindenkinél oldható meg, de ahol cica van, ott nem igazán szokott egér probléma felmerülni.

 1. A megrágott élelemtől meg kell válni!

Fontos, hogy az egér által megrágcsált élelmiszert ne tartsuk meg. Ezeket jelentősen tudják ürülékükkel, vizeletükkel fertőzni.

 1. Sűrűn ürítsük ki a kukát! 

Ne hagyjunk nekik kutatnivalót, egy nap akár többször is vigyük ki a szemetet.

 1. Tároljunk mindent műanyag dobozban 

Lisztet, prézlit, müzlit, minél több dolgot tároljunk zárható edényben.

 1. Ezzel tarthatjuk távol őket:

Borsmenta olaj- itassunk át ezzel vattát, zsepit és tegyük a fertőzött területekre. Menta növény is használható

Hogyan végezzük az egérirtást? Miben más, mint a házilagos irtás? 

  A küldéssel elfogadja, hogy visszahívjuk (Adatkezelés)

  Helyszíni felmérés: A szakember feltérképezi a fertőzött területet, megkeresi a ki- és bejutási pontokat és a fészkelőhelyeket.

  A munkavégzésünk, alkalmazott módszereink teljesen biztonságosak. Háziállatra, haszonállatra és gyermekre sem veszélyesek, hiszen az ő biztonságuk a legfontosabb. Csak olyan irtási módszert alkalmazunk, ami az egéren kívül senki mást nem veszélyeztet.

  Irtószeres irtás etetőállomással: Az etetőállomás erős műanyagból készült, kulccsal zárt, tehát az irtószerhez illetéktelen nem férhet hozzá. Az állomásban a méreg rögzített, így az egérnek a helyszínen kell fogyasztania belőle. A véralvadásgátló szer csalogatóanyaggal van bevonva, így gyorsan meg tudja találni azt. Fogyasztás után 24-48 órán belül pusztul el. Az irtószer mumifikáló anyagot tartalmaz, tehát nem lesz büdös egérszag, kivéve ha a tetem vízzel érintkezik. E a lehetőség azonban padláson, falban, házon belül nem nagyon áll fenn.

  Fontos, hogy irtószerünk a lakosság által nem megvásárolható, sokkal nagyobb a hatóanyag tartalma, mint a boltban megvásárolható rágcsálóirtó szernek.

  Irtószermentesen:

  Ragacslappal: A ragacslap csak kiegészítő módszer, önmagában nem hatásos. Kizárólag akkor ejti el az egeret, hogyha már fogyasztott a méregből és bódult állapotba kerül. Pár egeret el tud kapni, de a teljes populáció kiirtására jó.

  Élvefogóval: El tud fogni pár egeret, de nem alkalmas a teljes populáció kiirtására.

  Lecsapós csapdával”egértilóval”: Ez a legkíméletesebb módszer. Azonnal elpusztul az egér a lecsapás után.

  Egérirtás – Árak

  Cég esetén kérjen árajánlatot ajánlatkérő űrlapunkon keresztül! A lakossági árak az alábbi linken találhatók:

  Egérirtás árak megtekintése

  Fontos!

  Az árlistában szereplő árak bruttó árak. Az árak tájékoztató jellegűek és a fertőzöttség szintéjétől függően változhatnak. Az árak egy helyszínre vonatkoznak.