Miért válasszam a professzionális rágcsálóirtást?

  A küldéssel elfogadja, hogy visszahívjuk (Adatkezelés)

  1. Kevés a hatóanyag tartalom a boltban kapható irtószerekben:

  Több kg-ot kell elfogyasztania az egérnek vagy a patkánynak a méregből, hogy elpusztuljon. A professzionális, szakemberünk által alkalmazott méreg magánszemély által nem megvásárolható, kizárólag egészségügyi gázmesterünk kaphatja meg. Ennek a hatóanyag tartalma jóval magasabb.

  2. Erős csalogató hatás

  Az irtószer erős csalogatóanyaggal, attraktánssal van bevonva, melynek hatására a rágcsáló könnyebben megtalálja. Közvetlen környezetéből vonzza oda őket, ezt nem úgy kell érteni, hogy külső területről a lakásunkba vagy a házunkba.

  3. Rögzített irtószer

  A gazdaboltban, áruházakban általában pépet árulnak kis zacskóban. Ezeket ha nem rögzítjük, akkor a rágcsáló könnyen magával tudja hordozni és összegyűjteni a fészkében. Csak ínséges időkben fogja ezeket megenni, amikor már nem talál mást. A miénk etetőállomásban van rögzítve, amely nem csak biztonságos, egyben hatásos is.

  4. Teljesen biztonságos

  A patkányon és az egéren kívül mindenkire nézve tökéletesen biztonságos. Szóródásmentes a doboz, tehát a méreg benne marad. Az irtószer a rágcsáló szervezetében lebomlik, nincs utánmérgezés. Kulccsal lezárt, tehát senki nem tudja kiszedni belőle a tartalmát.

  5. Tapasztalat

  Több éves tapasztalattal rendelkezünk, a szakmai konferenciák állandó résztvevői vagyunk.

  6. Többféle módszer

  Sok módszer van, amit alkalmazni tudunk. Mindig a fertőzöttség szintje és a környezet a meghatározó.

  A rágcsálóirtás technológiája 

  Két nagyobb csoportot különböztethetünk meg:

  Rágcsálóirtás irtószerrel: Tapasztalatunk alapján, az irtószeres kezelés a leghatékonyabb. Időben nem a leggyorsabb, de 100 százalékos sikert is el tudunk érni. A lefutási idő általában egy- másfél hét közé tehető, ennyi idő alatt a rágcsálók legnagyobb része biztosan fogyasztani fog a kihelyezett szerből.

  Rágcsálóirtás irtószermentesen: Ez történhet vadászgörénnyel, élvefogóval, lecsapós csapdával, ragasztós csapdával. Sikere kétes, de van amikor már csak ezek a módszerek válnak be.