Elszaporodtak a rovarok vagy a rágcsálók otthonában, környezetében? Szakembereink rövid időn belül elhárítják a problémát, hívjon minket!

Rovarirtás szolgáltatásaink

Csótányirtás

A csótányok leggyakrabban az olyan szennyezett helyeken találhatóak meg, mint pl. a szennyvízcsatorna, a szemétledobó vagy a szeméttároló. Az ezekben található szennyezett anyagokkal táplálkoznak, majd a visszaöklendezett táplálékkal megfertőzik az élelmiszereket A megfelelően elvégzett irtáshoz kérje szakembereink segítségét!

Ágyi poloskairtás

Az ágyi poloska tápláléka az emberi vér. Hő-, pára- és szén-dioxid kibocsátás alapján találja meg kiszemelt áldozatát. Legfőbb rejtekhelyei: falban, padlózatban lévő repedések, szőnyeg, tapéta, ruhanemű, könyv, képkeret, szegély, díszítőléc, falvédő. Megjelenése patyolattiszta és elhanyagolt környezetben egyaránt előfordul. Kiirtásához szakember és az Ön együttműködése is szükséges!

Darázsirtás

Fészkeiket bárhol megtalálhatjuk, kiváltképp víz közelében. Darázsfészek bárhol lehet: fában, földben és épületekben is a pl. falban, padláson. Fészkük megpiszkálásával, bolygatásával akár életveszélyes helyzetet is előidézhetünk, semmiképp ne próbálkozzunk önálló akcióval! Amint felfedezzük a fészket, vagy úgy gondoljuk, darazsak vannak a falban, azonnal hívjunk darázsirtó szakembert!

Hangyairtás

A hangyák könnyen eljutnak bárhová, ahol élelmiszert találnak. Mászkálás közben a hangyák átvihetik a fertőzést egyik élelmiszerről vagy helyről a másikra. Kórházakban különösen nagy ennek a veszélye. Ennek megakadályozásaként élelmiszerek esetében, amelyekben (vagy a csomagolóanyagban) hangyák találhatóak, azonnal ki kell dobni, tilos értékesíteni vagy felszolgálni. A szakszerű hangyairtás elvégzését bízza szakemberre!

Bolhairtás

A bolhák az emlősökön és a madarakon egyaránt élősködő kártevők. A bolhairtás elvégzése rendkívül fontos, ugyanis nagymértékben fennáll a fertőzés veszélye. Régen sok járvány a bolhák miatt alakult ki. Kutyánknál és macskánknál allergiás reakciót is kiválthat, (a bőr gennyes gyulladása, szőrük kihullása). A bolha által terjesztett galandféreg az emberekre és az állatokra is veszélyes. A szakszerű bolhairtáshoz igényelje segítségünket!

Szúnyogirtás, szúnyoggyérítés

Szúnyogirtás, szúnyoggyérítés megkezdése előtt 400 m2-nél nagyobb terület kezelésekor kötelező értesíteni a helyi jegyzőt és a helyi méhészeket. A szúnyogirtásnak, szúnyoggyérítésnek két csoportját ismerjük:

Kémiai módszerek: Melegködképzés, Hidegködképzés, ULV-eljárás (Ultra Low Volume)

Biológiai módszer: A legfontosabb célja a tenyészőhelyek megszüntetése. Ezt az esővízgyűjtő helyek leeresztésével, lecsapolásával, vízrendezéssel, feltöltéssel érjük el. Az eljárásnak köszönhetően a szúnyoglárvák fejlődése –a számukra megfelelő környezet felszámolásával- ellehetetlenül. Lárvairtószerrel, (Larvicid) kizárólag olyan vizeket szabad kezelni, amelyek nem érintkeznek élő vízzel.

Rágcsálóirtás szolgáltatásaink

Egérirtás

Az egér többféle betegséget, főként fertőző agyhártyagyulladást és szalmonella-fertőzést közvetíthet az emberre. Az emberi fogyasztásra szánt élelmiszert, a szemes takarmányt beszennyezi ürülékével és váladékával. Károsítja otthonunkat, a termény, élelmiszer tárolására szánt helyiségek állagát, továbbá a szigetelést szétrágva nagymértékben megrongálhatja az elektromos vezetékeket, kábeleket is, gyakran tűzesetet okozva.

Textíliákban, szövetekben, de akár még autónk műszerfalában és kárpitjában is előfordulhat. Ha bárhol egeret vagy egérürüléket lát, azonnal hívjon szakembert. Teljes elszaporodásukat megelőzve kell kiirtani őket, melyhez szakember gyors és precíz munkájára van szükség. Állunk rendelkezésére, hívjon minket!

Patkányirtás

A patkányok szívesen fogyasztják az emberi fogyasztásra szánt élelmiszereket és a takarmányt, melyet ürülékkel és vizelettel fertőznek meg. Folyamatosan növő fogaik miatt állandóan rágniuk kell, amivel óriási károkat okoznak sokféle területen pl. a szennyvíz-hálózatban, az elektromos kábelekben a gátakban, a termények tároló helyeiben.

Az élelmiszeripari és a vendéglátóipari egységeket jogszabály kötelezi a megelőző jellegű, rendszeresen elvégzett rágcsálóirtásra. A kiszállást követően átnyújtjuk Önnek a szükséges dokumentumokat, mely szerint hivatalosan igazoljuk, hogy az irtás megtörtént.

Elérhetőségeink:

Telefonszám: 06-70/70-22-409

E-mail: eurokartevoirtas@gmail.com

Kirendeltség: Budapest, Pest megye

EEKH azonosító: 228621