Cégünk Székesfehérváron és Fejér megyében vállal professzionális egérirtást. Elege van, hogy házi módszerekkel már nem tudja kiirtani az egereket otthonából? Székesfehérváron és a környező településeken is van lehetőség profi egérirtásra.

Kérjen ajánlatot még ma!

Egér fertőzöttséget hozhatunk be élelmiszerrel, mondjuk a piacról, de ez ritkább esetben fordul elő. Legtöbbször a szomszéd már fertőzött, illetve vidéken sokan tartanak haszonállatot. Az egerek rendívül szeretik a szemes takarmányt.

Magyarországon a 2 legelterjedtebb faj: Házi egér, Güzüegér

Házi egér

Az ember környezetében szinte bárhol előfordul. Nyáron, jó időben kint szállásozik, azonban a tél közeledtével bevonul a melegebb területekre. Ilyen terület lehet: lakóház, kamra, pince, padlás, istálló és ól. A legkisebb résen, repedésen is be tudja magát tuszkolni. El se hinnénk, hogy mekkora lyuk elég neki a bejutáshoz. Fészküket állati szőrből, forgácsból, textilből és akár üveggyapotból készítik. Szeretnek házunk szigetelésébe beköltözni. Éjszaka aktívak, napközben rejtőzködnek. Nagyon jól kúsznak, másznak, még úszni is tudnak. Családban élnek, ahol egy egér előfordul, ott majdnem biztos, hogy több is van. Szag alapján ismerik fel egymást. Mindenféle emberi fogyasztásra zánt élelmiszert megrág, elfogyaszt. Kedveli a gabonaféléket, magvakat.

A házi egér 7-10 cm nagyságú, farka a testhosszával megegyező méretű. Színe sárgásbarna, vagy akár szürkésfekete is lehet. Látása rossz, hallása tökéletes. Társaival 100 kHz-es hangokkal tud értekezni. A vízhiányt elég jól tűri. A házi egér 6 hetesen ivarérett, 20 napig vemhes, 7-10 utódot tud világra hozni. Nagyon szapora állat. Ezért szoktuk mondani, hogy ahol egy egér van, ott biztos lakik még rajta kívül pár darab.

Güzüegér

Sokan úgy gondolják, hogy a házi egér és a mezei egér keresztezéséből jött létre. Kisebb mint a házi egér, 5-8 cm a testhossza, farka a testhosszánál rövidebb. Szőre inkább szürke, lábain a szőr fehéres színezetű. Nyáron, a melegben rovarokkal, fűvel és gabonával táplálkozik. A nyári időszakban szénakazalban, odvakban él. Télen búvóhelyet épít magának. Ha nem tud búvóhelyet kialakítani, akkor gyakran költözik kertes házba, istállóba, kamrába vagy raktárépületbe.

Hogy történik az egérirtás?

A küldéssel elfogadja, hogy visszahívjuk (Adatkezelés)

Az egérirtás minden esetben egy felméréssel kezdődik. Az egérirtó szakember feltérképezi a területet, megkeresi a bejutási pontokat és lehetőség szerint az egerek fészkelési helyét. Figyelembe vesszük, hogy megrendelőnk igényeinek eleget tegyünk.

Az irtási módszerek háziállatra és gyermekre sem veszélyesek, hiszen az ő biztonságuk a legfontosabb.

  1. Egérirtás etetőállomásban elhelyezett mérgezett csalétekkel:

Az etetőállomás időjárásnak ellenálló műanyagból készül, rendkívül masszív. Kulccsal zárható, tehát az irtószerhez illetéktelen nem férhet hozzá. Az állomásban a méreg rögzítve van, tehát az egérnek a helyszínen kell elfogyasztania azt. Az etetőállomás szóródásmentes. A véralvadásgátló mérgezett csalétek erős attraktánssal van bevonva, így az egér hamar meg tudja találni azt. Fogyasztás után az egér 24-48 órán beül pusztul el. Az irtószer mumifikáló anyagot tartalmaz, tehát nem lesz büdös egérszag, ha rejtett helyen pusztulna el.

Fontos, hogy irtószerünk lakossági forgalomban nem kapható, sokkal nagyobb a hatóanyag tartalma, mint egy gazdaboltban kapható rágcsálóirtó szernek.

  1. Egérirtás irtószermentesen: 

Egérirtás ragacslappal: A ragacslap csupán kiegészítő módszernek jó, csak akkor ragad bele az egér, hogyha már fogyasztott a méregből és bódult állapotba kerül. Van rá esély, hogy pár darab egeret méreg nélkül megfog.

Egérirtás élvefogóval: Az élvefogó csapda jó pár darab egeret el tud kapni, azonban ezután gondoskodni kell az egerek elszállításáról.

Egérirtás lecsapós csapdával”egértilóval”: Ez a legkíméletesebb módszer. Az egér a lecsapás után azonnal elpusztul.

Miért fontos az egérirtás?

Az egér folyamatos rágcsálásával rettentően nagy kárt okoz a házunkban, raktárunkban. Megrágja az elektromos kábelek szigetelését, a bútorzatot, a terményt és az élelmiszert. Ürülékével, vizeletével be tudja szennyezni az emberi fogyasztásra szánt élelmet.

Szigetelésbe való beköltözésével az emberi idegrendszerbe tesz kárt, persze nem szó szerint. Állandó kaparászása nagyon idegesítő.

Hol végzünk egérirtás?

  • Magánszemélyeknél: Lakásban, házban, garázsban, istállóban, ólban, pincében, padláson.
  • Cégeknél: Üzletben, Állattartó telepen, Élelmiszer előállító, árusító helyeken, raktárakban.

Kérjen egyedi árajánlatot még ma!

Egérirtás – Árak

(Lakossági árak, cég esetén kérjen árajánlatot ajánlatkérő űrlapunkon keresztül!)

Terület (m2) Teljes ár Akciós ár
0-30 10.350 Ft 8.700 Ft
31-39 10.700 Ft 8.900 Ft
40-49 11.500 Ft 9.600 Ft
50-59 12.100 Ft 10.000 Ft
60-69 12.600 Ft 10.350 Ft
70-89 13.400 Ft 11.500 Ft
90-109 14.900 Ft 12.650 Ft
110-139 16.600 Ft 13.800 Ft
140-179 19.300 Ft 16.100 Ft
180-209 21.600 Ft 18.400 Ft
210-249 23.400 Ft 19.500 Ft
A megadott alapterületeken felül kérjen árajánlatot ajánlatkérő űrlapunkon keresztül

Fontos!

Az árlistában szereplő árak bruttó árak. Áfamentes egyéni vállalkozó által kerül számlázásra. Az árak tájékoztató jellegűek és a fertőzöttség szintjétől függően változhatnak. Az árak a kiszállás árát nem tartalmazzák.