Amint azonosítottuk, hogy lakásunkba ágyi poloskák költöztek, haladéktalanul meg kell kezdenünk azok kiirtását. Ezt ugyan csinálhatjuk mi magunk, de érdemesebb szakszerű segítséget kérni, akik profi módon el tudják tüntetni a kellemetlen betolakodókat az otthonunkból. Mit tegyünk, mielőtt megérkeznek a lakásunkba a poloskairtók?

Ágyi poloskairtás Budapesten és környékén

Elszaporodtak környezetében a rovarok vagy a rágcsálók? Hívjon most: 06-70/70-22-409, vagy küldje el telefonszámát és mi azonnal visszahívjuk!

A küldéssel elfogadja, hogy visszahívjuk (Adatkezelés)

A poloskák kedvenc lelőhelyei a hálószobák, nem véletlenül hívják őket ágyi poloskáknak, a fekhelyeket és azok környékét szeretik a legjobban. Poloskát irtani a hálószobában kell, amelyek általában az ágy és annak két méteres körzetében szeretnek elrejtőzni, így ezt a területet kell elsősorban szabaddá tenni. A legnagyobb bökkenő az szokott lenni, hogy nem lehet túlzsúfolt helyiségben poloskát irtani, viszont ha átvisszük a berendezéseket egy másik szobába, azzal megnő a kockázat, hogy a poloskákat is magunkkal visszük, és szépen elkezdjük terjeszteni az egész házban.

Mit tegyünk az ágyi poloska ellen?

A szobában a legfontosabb cél, hogy ne legyen túlzsúfolt, így mindent el kell távolítani, ami az ágy közelében van, különben a szakemberek nem fogják tudni megfelelően végezni a dolgukat. Ne feledkezzünk meg a polcokról és az ágyneműtartó kirámolásáról sem. Ha a poloskákat elszeparáljuk a külvilágtól, akkor pár, nagyjából három hónap alatt biztosan elpusztulnak. Mivel nem szeretnénk, ha egyik szobából a másikba átkerülnék a nem kívánatos vendégeink, ezért minden tárgyat érdemes bezsákolni, és lehetőség szerint zárva tartani három hónap erejéig.

poloska-fb

Azok a tárgyak, amelyek mindennapi használatban vannak, általában poloskáktól mentesek, így azok bátran mozgathatók. Ilyen például a telefon, táblagép, papucs, szemüvegtok, stb.

A zsákokat zárjuk jól le, és tulajdonképpen már át is vihetők másik helyiségekbe. Az is jó megoldás, ha levisszük a pincébe, és ott hagyjuk a zsákokat ameddig szükséges.

Problémás lehet, ha minden ruhaneműnket bezsákozunk, így amiket három hónapnál hamarabb szeretnénk használni, azokat gyűjtsük külön zsákba, és mossuk ki őket a szokásosnál magasabb hőfokon. Ha sok ilyen ruháról van szó, tartsuk őket addig a zsákban, amíg az előző mosás véget nem ért.

Mi legyen az ággyal?

Az ágy egy sarkalatos pont, ugyanis a legtöbb ember ódzkodik befeküdni egy potenciálisan poloskáktól hemzsegő ágyba. Ilyenkor sokan kidobják a matracot, és újat vásárolnak. Ha a kidobás mellett döntünk, akkor lehetőleg tegyük tönkre a matracot annyira, hogy senki ne tudja használni. Lomtalanításkor sokan viszik haza a mások által kidobott holmikat, így nagy lehet a rizikó, hogy valaki épp ilyen módon viszi be a rovarokat az otthonába, így érdemes a lehető legjobban tökre tenni, hogy senkinek ne legyen kedve hazavinni.

Hogyan szabadulhat meg kényelmesen az ágyi poloskáktól?

Hívjon minket és azonnal segítünk