HACCP kártevőirtás cégeknek, rovarirtás és rágcsálóirtás vállalkozásoknak

/HACCP kártevőirtás cégeknek, rovarirtás és rágcsálóirtás vállalkozásoknak
HACCP kártevőirtás cégeknek, rovarirtás és rágcsálóirtás vállalkozásoknak2019-01-21T10:14:41+00:00

Magyarországon kötelező a HACCP-rendszer bevezetése és folyamatos alkalmazása olyan helyeken, ahol élelmiszert és italt állítanak elő, tárolnak, szállítanak és forgalmaznak. (Járványügyi rendelet).

HACCP kártevőirtást az alábbi egységekben végzünk

  • Üzemek
  • Üzletek: Pékség, edzőterem, kocsma
  • Raktárak
  • Piac, vásárcsarnok
    Vendéglátóipari egységek: Étterem, kifőzde, büfé, büfékocsi, kávézó
  • Közétkeztetési egységek
  • Élelmiszerforgalmazó és élelmiszerelőállító egységek
  • Élelmiszeripari egységek

A Rovar- és Rágcsálóirtó tevékenység ezeken a területeken évente legalább kétszer kötelező, amelyet kizárólag képzett egészségügyi gázmester vagy egészségügyi kártevőirtó végezhet.

Hogyan történik egy HACCP- rendszernek megfelelő kártevőirtás?

A munka minden esetben diszkrét. A vendégek nem fogják észrevenni, hogy a kártevőirtó épp a munkáját végzi. Nyitvatartási időn kívül is vállalunk kártevőirtást  éttermekben, pékségekben, vendéglátó egységekben.

Kérhet tőlünk ingyenes ajánlatot, akár e-mailben, akár a 06-70/70-22-409 telefonszámon.

  • Egyszerűen átlátható és kedvező árak
  • Prémium szolgáltatás, 24 órán belüli kiszállással
  • Akár teljeskörű garanciával
  • A kártevőirtást előre egyeztetett időpontban végezzük, a fél év letelte előtt minden esetben értesítjük Önt.
  • Biztosítjuk Önnek a teljes dokumentációt, amely tartalmazza a szerződést, a munkalapot / jegyzőkönyvet, a számlát, a térképet, biztonsági adatlapokat és engedélyeket (letölthető formátumban is).
  • Garantáljuk, hogy munkánk megfelel a NÉBIH előírásainak.
  • A legkorszerűbb technológiát és irtószereket alkalmazzuk.

Területek: Budapest, Pest megye, Fejér megye, Bács-Kiskun megye

Kártevőirtás

Speciális előírások – Ágyi poloska

A 18/1998(VI.3) NM rendelet előírja, hogy a megelőzés érdekében évente legalább 2 alkalommal vegyszeres kezelést kell végezni olyan helyeken, ahol a lakók gyakran cserélődnek. Például üdülőkben, diákotthonban, munkás- és tömegszálláson, valamint szállodákban. Használt ruhákat és textilt kizárólag rovarmentes állapotban lehet forgalomba hozni.

Speciális előírások – Bolha

Megelőzés érdekében évente legalább két alkalommal vegyszeres kezelést kell végezni olyan helyeken, ahol a széksorok rögzítettek. Például váróterem, szórakozóhely, színház, mozi. Kötelező a megelőzés közforgalmú járműveken és olyan területeken, ahol a padló hézagos.

Speciális előírások – Légy

A házi legyek ellen április és október között szervezett védekezést kell folytatni, az alábbi helyeken:

  • egészségügyi és gyermekvédelmi intézményekben
  • élelmiszerek és italok tárolására, előállítására, forgalmazására és szállítására szolgáló helyeken
  • piacokon és vásárcsarnokban
  • Vendéglátóipari és közétkeztetési egységekben
  • mezőgazdasági egységekben
  • települési folyékony hulladékot ártalmatlanító telepeken
  • nyilvános WC-kben
  • tömegszállásokon

Speciális előírások – Csótány

A csótányok elszaporodásának megelőzése érdekében évente legalább két alkalommal vegyszeres kezelést kell végezni:

  • tömegszálláson
  • vendéglátóipari és közétkeztetési egységekben
  • piacokon és vásárcsarnokokban
  • élelmiszerek és italok előállítására, forgalmazására, szállítására, tárolására szolgáló helyeken
  • egészségügyi, gyermekvédelmi és oktatási intézményekben.

18/1998.(VI.3) NM rendelet előírja

A rágcsálók megtelepedésének és elszaporodásának megelőzése érdekében évente két alkalommal rágcsálóirtást kell végezni:

  • Kikötőkben, pályaudvarokon, repülőtereken
  • romépületben, nagyobb épületbontások, építkezések területén
  • bőrt, csontot, azaz szerves ipari nyersanyagokat feldolgozó vállalatok üzemi területén
  • állattenyésztő és állattartó telepeken, istállókban, állatkertekben
  • szeméttelepeken, települési folyékony hulladékot ártalmatlanító telepeken és a csatornahálózatban
  • piacokon és vásárcsarnokokban
  • Vendéglátóipari és közétkeztetési egységekben
  • élelmiszerek és italok előállítására, szállítására, tárolására és forgalmazására szolgáló helyeken.
  • egészségügyi intézményekben