Hogyan történik a kártevőirtás? 4 egyszerű lépésben
Ágyi poloskairtás
Ha csípések keletkeznek és esetleg nincsen szúnyogszezon, akkor két rovarra gondolhatunk. Bolhára és ágyi poloskára. Az elsőt majdnem kizárhatjuk,
Bolhairtás
Legkönnyebben akkor fertőződhet környezetünk, ha háziállatunk bolhás. Az udvarról is bevihetjük, ha szoktunk kóbor kutyával vagy macskával találkozni.
Csótányirtás
Dunaújvárosban is lehet csótány? Sajnos a világon szinte mindenhol előfordulhat. Könnyen haza lehet vinni szállásról, hotelből, piacról a zöldségekkel, krumplival.
Darázsirtás
A házilagos, egyéni irtást senkinek sem ajánljuk! Ez életveszélyes is lehet! Egy darázsfészekben soha nem egyetlen egy darázs van, hanem akár több száz ..
Hangyirtás
Elege van az állandóan, mindenhol megjelenő hangyákból? Nem győzi őket irtani és porszívózni? Minden élelmiszerbe belemásznak? Túl van az összes házi praktikán?
Egérirtás
Cégünk Dunaújvárosban és környékén vállal szakszerű, profi egérirtást. Házi módszerekkel már nem tud megszabadulni az egerektől? Elég a bosszankodásból, hívjon minket még ma!
Kártevőirtás Dunaújváros és környéke
Dunaújvárosban és a környező településeken végzünk professzionális, szakszerű kártevőirtást. Magánszemélyeknek és cégeknek is segítettünk már, akár megelőzésben, akár fertőzöttség esetén.
A rovar- és rágcsálóirtást, illetve a megelőzést garanciával vállaljuk, rövid határidővel az alábbi településeken: Dunaújváros, Adony, Iváncsa, Kulcs, Rácalmás, Nagyvenyim, Kisapostag, Baracs
Rovarirtás: Ágyi poloskairtás, Csótányirtás, Hangyairtás, Darázsirtás, Bolhairtás
Rágcsálóirtás: Egérirtás, Patkányirtás
HACCP kártevőirtás cégek számára
HACCP rendszerben történő kártevőirtást az alábbi egységekben végzünk:
- Üzemek
- Pékség, edzőterem, kocsma
- Raktárak
- Piac, vásárcsarnok
- Étterem, kifőzde, büfé, büfékocsi, kávézó
- Közétkeztetési egységek
- Élelmiszer forgalmazó és élelmiszer előállító egységek
- Élelmiszeripari egységek
További információk: HACCP
Hazánkban a HACCP rendszer bevezetése, folyamatos ellenőrzése és alkalmazása kötelező az élelmiszer biztonság szempontjából. Kötelező: Élelmiszer előállító, tároló, szállító és forgalmazó helyeken. Az irtás rendszerességét a helyileg illetékes hatóság állapítja meg. A leggyakoribb a félévenkénti kártevőirtás.
Amit biztosítunk:
Szerződés, Számla, Jegyzőkönyv, Nyilvántartó térkép, Irtószerek biztonsági adatlapja, Fogyási napló,
Az árajánlat a megelőző kártevőirtásra minden esetben egyedi.